Vacature

Field Manager Nespresso
(40 uur)

Gaat jouw hart harder kloppen van een dynamische werkomgeving met verschillende werkzaamheden? Dan pas jij perfect in ons team!

Ben jij tijdens je studie al een specialist in marketing en communicatie geworden en kan je projectmatig werken? Vind jij het een uitdaging om de verantwoordelijkheid te nemen voor een groot merk als Nespresso? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

 • Het professionaliseren van het coachingsteam;

 • Je coacht de Coffee Advisors on-the-job, dit betekent dat jij ze bezoekt tijdens hun werkdag bij bijvoorbeeld Media Markt, BCC, Coolblue of de Bijenkorf;

 • Je bent zelf verantwoordelijk voor het maken van je eigen dagplanning en je vult deze zo efficiënt mogelijk in, gemiddeld ben je 2 dagen op kantoor en 3 dagen in het veld;

 • Je bent kritisch op je eigen training/coach methoden en op die van jouw team en denkt mee over vernieuwende invullingen om t.b.v. kwaliteitsverbetering;

 • Je bent continue in contact met je het coachteam om zo afstemming met elkaar te vinden en waar nodig gebruik te maken van elkaars expertise;

 • • Je rapporteert en bespreekt je bevindingen wekelijks met de Nespresso Project Manager Nina middels duidelijke rapportages;

 • Je hebt een gunfactor en zorgt elke dag voor het versterken van de relatie tussen Coffee Advisor, Nespresso en de locaties waar zij werkzaam zijn;

 • Je bent in staat om gedegen rapportages/presentaties aan te leveren over je bevindingen en de groei van de Coffee Advisors en jouw coachteam;

 • Je acteert zeer proactief en signaleert alles dat bij kan dragen aan het optimaliseren van jouw werkproces en dat van jouw team.

Het PSfm team

Het team bestaat uit 100 Coffee Advisors die verspreid zijn over het hele land, naast jou zijn er nog 2 coaches in het veld, dit coachteam stuur jij aan. Het Nespresso team op het kantoor bestaat uit Project Manager Nina, Project Coördinatoren Iris en Eline en Planner Kimberley.

Hoe ziet je dag er uit?

Je begint je dag in de auto. Met je zelfgemaakte route weet jij als geen ander hoe je dag eruitziet en gebruikt je reistijd efficiënt door deze te vullen met telefonische coaching. Je eerste bezoek is bij een nieuwe Coffee Advisor waarbij coaching on-the-job onderdeel is van het inwerktraject. Het inwerktraject van een Coffee Advisor start met twee trainingsdagen op het kantoor van PSfm en minstens 4 coach visits (jij) on the job binnen 4 weken. Elk bezoek van jou staat in teken van een vaardigheid, denk hierbij aan; Omgaan met Weerstand, Klanttypering, Cross- en upselling en de Nespresso trilogie. Na het inwerktraject gaat de reguliere coaching in, waarin jij je bezoeken afstemt op de KPI’s van een Coffee Advisor maar ook op hun behoefte.

Aangekomen bij de Media Markt maak je even een praatje met de afdelingsverantwoordelijke en vervolg je je weg naar de Nespresso Corner. Na het starten van de training on the job ben je blij dat je in de auto van aanpak bent veranderd, je ziet direct resultaat! Na een geslaagd bezoek rapporteer je de belangrijkste bevindingen en na de lunch ga je naar de volgende afspraak. Je tweede afspraak van de dag is een uitdagende; iemand van goed naar excellent bewegen. De twee rollenspellen die je hebt voorbereid, hebben eerder bewezen zeer effectief te werken. Daarna bezoek je samen met een field coach een Coffee Advisor die heeft aangegeven moeite te hebben met het aanbieden van de juiste machine bij de juiste klant, behoeftebepaling gaat haar nog lastig af. Ook hier heb jij het perfecte rollenspel voor voorbereid en het resultaat is een blije Coffee Advisor die nu meer handvatten heeft en hiermee lekker aan de slag kan en een field coach die weer van jouw aanpak heeft geleerd. Je sluit je dag af met een gedegen rapportage en rijdt tevreden naar huis.

Wat krijg je van ons?

 • Een salaris tussen de €2900 en €3200, afhankelijk van jouw werkervaring;

 • Auto, telefoon en laptop van de zaak;

 • Trainingen om je persoonlijk te ontwikkelen;

 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;

 • Een bonus regeling.

Wat vragen wij van je?

 • Minimaal afgeronde MBO-4 diploma of HBO werk en denk niveau;

 • Kennis van coachingsmethodieken;

 • Verkoopervaring is een pré;

 • Leidinggevende capaciteiten;

 • Je beschikt over een empathisch vermogen (goede balans in het DISC-model);

 • Beschikbaarheid van dinsdag t/m zaterdag Je bent beschikbaar rondom de openingstijden van de Media Markt (di t/m vrij 12:00-20:00, zaterdag is een verplichte werkdag 10:00-18:00) Je bent in staat om je communicatie aan te passen aan je gesprekspartner;

 • Goede kennis van Excel en PowerPoint.

Bedrijfsprofiel

PSfm is een full-service fieldmarketingbureau voor het boosten van verkoop, merkbeleving en zichtbaarheid van producten en diensten. PSfm werkt voornamelijk voor A-merken als Nespresso, Samsung, PepsiCo en Nestlé. Met een creatief en strategisch team van 40 fieldmarketingspecialisten op het hoofdkantoor in Amstelveen en meer dan 1.200 (flex)medewerkers in het veld.

Onze medewerkers kenmerken zich door the Big 5 van PSfm namelijk; Lef, Flexibiliteit, Out-of-the Box denken, Nieuwsgierigheid en Afspraak is Afspraak.

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

In het sollicitatieproces doorloop je een aantal stappen en dat vergt tijd. De reden dat wij dit doen is omdat wij jou graag willen leren kennen en natuurlijk ook dat jij ons ook goed leert kennen.

 • Solliciteer bij PSfm icoon

  1 - Solliciteer

  Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Telefonische kennismaking PSfm icoon

  2 - Telefonische kennismaking

  Mattijs Busman, HR Business Partner, belt je op voor een kennismakingsgesprek.

 • Sollicitatie gesprek PSfm icoon

  3 - Het eerste sollicitatiegesprek

  Je komt bij ons langs en gaat in gesprek met Project Manager Nina en HR Business Partner Mattijs.

 • Sollicitatie gesprek PSfm icoon

  4 - Het tweede sollicitatiegesprek

  Je komt bij ons langs en gaat in gesprek met Manager Faranak en Nespresso Field Coach Ben.

 • Werken bij PSfm Icoon

  5 - Werken bij PSfm

  Nadat we de arbeidsvoorwaarden met elkaar hebben doorgenomen en het contract is ondertekend, ga je starten in het team van Nespresso. Welkom bij PSfm!

Pak
Deze baan wil ik!

Solliciteer nu

Deel je onze passie voor fieldmarketing
en wil je voor PSfm aan de slag?

Baan zoeken

Nespresso Coffee Advisor

(16-40 uur)
Ben jij overtuigd dat het juiste kopje koffie voor een ultiem genietmoment zorgt? En wil jij de Nespresso beleving en ervaring aan de consument geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Nespresso Field Coach

(24-40 uur)
Als Nespresso Field Coach is het jouw taak om de kennis en kunde van onze Nespresso Coffee Advisors continue te verbeteren en te verhogen.