Disclaimer

Toepassingsbereik

Deze disclaimer is van toepassing op de door PSfm Werkt geëxploiteerde website. Verwijzingen naar sites die niet door PSfm Werkt worden onderhouden zijn louter ter informatie en ter gemak voor de bezoeker opgenomen. PSfm Werkt staat niet in voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele aanbiedingen die daarop worden gedaan. Door gebruik te maken van de website van PSfm Werkt gaat u akkoord met deze disclaimer.

De voorwaarden in deze disclaimer kunnen onaangekondigd aangepast worden. Wijzigingen zijn van kracht zodra deze op deze pagina gepubliceerd zijn.

Eigenaar

De website van PSfm Werkt is eigendom van PSfm Werkt B.V. (KvK nr. 34181596).

Intellectueel eigendom
De informatie, afbeeldingen, lay-out, documenten, audio, video, tekst en software op deze website zijn intellectueel eigendom van PSfm Werkt Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van PSfm Werkt.

Aansprakelijkheid

Hoewel PSfm Werkt maximale zorg besteed aan de op de website getoonde informatie, kan niet voor de juistheid en volledigheid daarvan worden ingestaan. PSfm Werkt aanvaardt hiervoor dan ook geen aansprakelijkheid.
Scroll naar boven

Psfm werkt
voor de volgende merken

dare Created with Sketch.
Kom bij ons werken als je durft!
PSfm B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close