Disclaimer

Toepassingsbereik

Deze disclaimer is van toepassing op de door PSfm Werkt geëxploiteerde website. Verwijzingen naar sites die niet door PSfm Werkt worden onderhouden zijn louter ter informatie en ter gemak voor de bezoeker opgenomen. PSfm Werkt staat niet in voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele aanbiedingen die daarop worden gedaan. Door gebruik te maken van de website van PSfm Werkt gaat u akkoord met deze disclaimer.

De voorwaarden in deze disclaimer kunnen onaangekondigd aangepast worden. Wijzigingen zijn van kracht zodra deze op deze pagina gepubliceerd zijn.

Eigenaar

De website van PSfm Werkt is eigendom van PSfm Werkt B.V. (KvK nr. 34181596).

Intellectueel eigendom
De informatie, afbeeldingen, lay-out, documenten, audio, video, tekst en software op deze website zijn intellectueel eigendom van PSfm Werkt Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van PSfm Werkt.

Aansprakelijkheid

Hoewel PSfm maximale zorg besteed aan de op de website getoonde informatie, kan niet voor de juistheid en volledigheid daarvan worden ingestaan. PSfm aanvaardt hiervoor dan ook geen aansprakelijkheid.

Privacy

Wij conformeren ons aan de Wet Persoonsregistratie. Wij behandelen de door u verstrekte gegevens met alle zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid.

De benodigde persoonsgegevens in het sollicitatieformulier worden uitsluitend gebruikt om met u in contact te kunnen komen naar aanleiding van uw contactaanvraag.

Wij geven de door u verstrekte persoonsgegevens niet door aan andere partijen, tenzij u hier nadrukkelijk toestemming voor hebt gegeven. De door u aan ons op deze wijze beschikbaar gestelde informatie wordt door ons alleen in overeenstemming met de wet gebruikt en geschiedt op een behoorlijke en zorgvuldige wijze.
Scroll naar boven

Psfm werkt
voor de volgende merken

dare Created with Sketch.
Kom bij ons werken als je durft!
PSfm B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close