Vacature

Nespresso Field Coach
(24 - 40 uur)

Als Nespresso Field Coach is het jouw taak om de kennis en kunde van onze Nespresso Coffee Advisors continue te verbeteren en te verhogen.

 

Wat ga je doen?

 • Je coacht de Coffee Advisors on-the-job, dit betekent dat jij ze bezoekt tijdens hun werkdag bij bijvoorbeeld Media Markt, BCC, Coolblue of de Bijenkorf;

 • Je bent zelf verantwoordelijk voor het maken van je eigen dagplanning en je vult deze zo efficiënt mogelijk in;

 • Je bent kritisch op je eigen training/coach methoden en denkt mee over vernieuwende invullingen om t.b.v. kwaliteitsverbetering;

 • Je bent continue in contact met je collega coaches om zo afstemming met elkaar te vinden en waar nodig gebruik te maken van elkaars expertise;

 • Je rapporteert en bespreekt je bevindingen wekelijks met de Nespresso Project Manager Nina middels duidelijke rapportages die je aanlevert;

 • Je hebt een gunfactor en zorgt elke dag voor het aansterken van de relatie tussen Coffee Advisor, Nespresso en de locaties waar zij werkzaam zijn;

 • Je bent in staat om gedegen rapportages/presentaties aan te leveren over je bevindingen en de groei van de coffee advisors;

 • Je acteert zeer proactief en signaleert alles dat bij kan dragen aan het optimaliseren van jouw werkproces.

Het PSfm team

Het team bestaat uit 100 Coffee Adviors die verspreid zijn over het hele land, naast jou zijn er nog 2 andere coaches in het veld. Het Nespresso team op het kantoor bestaat uit Project Manager Nina, Project Coördinatoren Iris en Eline en Planner Kimberley.

Hoe ziet een dag eruit als Nespresso Field Coach?

Je begint je dag in de auto. Met je zelfgemaakte route weet jij als geen ander hoe je dag eruitziet en gebruikt je reistijd efficiënt door deze te vullen met telefonische coaching. Je eerste bezoek is bij een nieuwe Coffee Advisor waarbij coaching on-the-job onderdeel is van het inwerktraject. Het inwerktraject van een Coffee Advisor start met twee trainingsdagen op het kantoor van PSfm en minstens 4 coach visits (jij) on the job binnen 4 weken. Elk bezoek van jou staat in teken van een vaardigheid, denk hierbij aan; Omgaan met Weerstand, Klanttypering, Cross- en upselling en de Nespresso trilogie. Na het inwerktraject gaat de reguliere coaching in, waarin jij je bezoeken afstemt op de KPI’s van een Coffee Advsior maar ook op de behoefte van een Coffee advisor.

Aangekomen bij de Media Markt maak je even een praatje met de afdelingsverantwoordelijke en vervolg je je weg naar de Nespresso Corner. Na het starten van de training on the job ben je blij dat je in de auto van aanpak bent veranderd, je ziet direct resultaat! Na een geslaagd bezoek rapporteer je de belangrijkste bevindingen en na de lunch ga je naar de volgende afspraak. Je tweede afspraak van de dag is een uitdagende; iemand van goed naar excellent bewegen. De twee rollenspellen die je hebt voorbereid, hebben eerder bewezen zeer effectief te werken. Na het bezoek wordt dit wederom bevestigd. Daarna bezoek je een Coffee Advisor die heeft aangegeven moeite te hebben met het aanbieden van de juiste machine bij de juiste klant, behoeftebepaling gaat haar nog lastig af. Ook hier heb jij het perfecte rollenspel voor voorbereid en het resultaat is een blije Coffee Advisor die nu meer handvatten heeft en hiermee lekker aan de slag kan. Je sluit je dag af met een gedegen rapportage en rijdt tevreden naar huis.

Wat krijg je van ons?

 • Een marktconform salaris;

 • Auto, telefoon en laptop van de zaak;

 • Trainingen om je persoonlijk te ontwikkelen;

 • 20 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;

 • Een zeer gemotiveerd team in het veld alsmede op kantoor;

 • Een bonus regeling.

Wat vragen wij van je?

 • Minimaal afgeronde MBO-4 diploma;

 • Werkervaring als trainer/coach of aantoonbare ervaring als gedreven verkoopadviseur en toe aan een volgende stap in je carrière;

 • Verkoopervaring;

 • Je beschikt over een empathisch karakter (goed balans in het DISC-model);

 • Je beschikt over een natuurlijk overwicht en laat een betrouwbare indruk achter;

 • Je bent beschikbaar rondom de openingstijden van de Media Markt (ma t/m vrij 12:00-20:00, zaterdag is een verplichte werkdag 10:00-18:00 en zondag 12:00-17:00);

 • Je bent in staat om je communicatie aan te passen aan je gesprekspartner;

 • Goede kennis van Excel en Powerpoint.

Bedrijfsprofiel

PSfm is een full-service fieldmarketingbureau voor het boosten van verkoop, merkbeleving en zichtbaarheid van producten en diensten. PSfm werkt voornamelijk voor A-merken als Nespresso, Samsung, Sonos, PepsiCo & Nestlé. Met een creatief en strategisch team van 40 fieldmarketingspecialisten op het hoofdkantoor in Amstelveen en meer dan 1.200 (flex)medewerkers in het veld.

Onze medewerkers kenmerken zich door the Big 5 van PSfm namelijk; Lef, Flexibiliteit, Out-of-the Box denken, Nieuwsgierigheid en Afspraak is Afspraak.

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

In het sollicitatieproces doorloop je een aantal stappen en dat vergt tijd. De reden dat wij dit doen is omdat wij jou graag willen leren kennen en natuurlijk ook dat jij ons ook goed leert kennen.

 • Solliciteer bij PSfm icoon

  1 - Solliciteer

  Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Telefonische kennismaking PSfm icoon

  2 - Telefonische kennismaking

  Nikki Langemijer, HR Cöordinator, belt je op voor een kennismakingsgesprek.

 • Sollicitatie gesprek PSfm icoon

  3 - Het eerste sollicitatiegesprek

  Je komt bij ons langs en gaat in gesprek met Project Manager Nina en Project Coördinator Iris.

 • Sollicitatie gesprek PSfm icoon

  4 - Het tweede sollicitatiegesprek

  Je komt bij ons langs en gaat in gesprek met Manager Faranak Taghavi en Nespresso Field Coach Ben Deurman.

 • Voorstel contract PSfm icoon

  5 - Contractvoorstel

  We doen je een aanbod en nemen de arbeidsvoorwaarden met elkaar door.

 • Werken bij PSfm Icoon

  6 - Werken bij PSfm

  Je komt naar kantoor om je contract te tekenen. Welkom bij PSfm!

Pak
Deze baan wil ik!

Solliciteer nu

Deel je onze passie voor fieldmarketing
en wil je voor PSfm aan de slag?

Baan zoeken

Andere Kantoor vacatures

Project Assistent

(24 uur)
Ter versterking van onze organisatie en wegens uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Project Assistent.

Financieel Administratief Medewerker

(32-40 uur)
Heb jij lef, een afgeronde financiële opleiding en kun jij goed zelfstandig werken (binnen een leuk team)? Dan ben jij mogelijk die nieuwe collega die wij zoeken!

Recruiter

(16-32 uur)
Lijkt het jou een uitdaging om voor ons de geschikte kandidaten te vinden voor opdrachtgevers zoals Nespresso, Samsung en Lay’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meewerk stagiair(e)

(32-40 uur)
Ben jij een echte duizendpoot met passie voor (social) media, e-mailmarketing en het creëren van verschillende datavisualisaties? Kom je dan bij ons verder ontwikkelen. Jij bent een volwaardig medewerker en krijgt de mogelijkheid om studieopdrachten uit te voeren.

Stagiair(e) Marketing & Communicatie studies

(40 uur)
Ben jij iemand die van koffie houdt en ben jij al een specialist in marketing en communicatie geworden? Durf jij de verantwoordelijkheid te nemen voor grote merken? Dan zoeken wij jou!