Vacature

Project Assistent Nespresso (32 uur)

Ter versterking van onze organisatie en wegens uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Project Assistent voor het team van Nespresso.

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat de administratie van het Nespresso team altijd up-to-date is. Dat doe je natuurlijk volgens bepaalde richtlijnen en procedures. Je verwerkt onder andere nieuwe aanvragen, doet de salarisadministratie en voert wijzigingen door in verschillende planning- & rapportagesystemen.

Het PSfm team

Het projectteam op het kantoor van PSfm bestaat uit Project Manager Nina van der Voort, Planner Kimberley van der Linden, Senior Project Coördinator Iris Jellema en Project Coördinator Eline de Boer.

Hoe ziet je dag als Project Assistent eruit?

Eenmaal op kantoor start je de dag met een heerlijke kop Nespresso koffie! Daarna ga je zelfstandig en taakgericht aan de slag, waarbij je gedurende de dag continue contact hebt met je team. Je beantwoord vragen van Coffee Advisors en daarnaast werk je altijd vooruit. Jouw focus ligt op het bijhouden van de urenregistratie, de planning en onze rapportagetools. Je bent een ondersteunde factor voor je team.

Wat krijg je van ons?

 • Een salarisindicatie van €2100 o.b.v. 40 uur per week (afhankelijk van je werkervaring)

 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder: reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur per week) en pensioensregeling;

 • Een leuke en informele werksfeer. Met maandelijkse borrels en PSfm uitjes om nooit meer te vergeten;

 • Een baan bij een veelzijdig bedrijf met doorgroeimogelijkheden en veel vrijheid.

Wat vragen wij van je?

 • Beschikbaarheid op maandagen, dinsdagen en de vrijdagen en woensdag of donderdag in overleg;

 • Minimaal MBO- 4 werk en of denk niveau;

 • Punctualiteit en oog voor detail;

 • Bij voorkeur ervaring met administratieve werkzaamheden;

 • Uitstekende kennis van MS Office.

Bedrijfsprofiel

PSfm is een full-service fieldmarketingbureau voor het boosten van verkoop, merkbeleving en zichtbaarheid van producten en diensten. PSfm werkt voornamelijk voor A-merken als Nespresso, Samsung, Sonos, PepsiCo & Nestlé. Met een creatief en strategisch team van 40 fieldmarketingspecialisten op het hoofdkantoor in Amstelveen en meer dan 1.200 (flex)medewerkers in het veld.

Onze medewerkers en zo dus ook onze Administratief Medewerker kenmerken zich door the Big 5 van PSfm namelijk; Lef, Flexibiliteit, Out-of-the Box denken, Nieuwsgierigheid en Afspraak is Afspraak.

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

In het sollicitatieproces doorloop je een aantal stappen en dat vergt tijd. De reden dat wij dit doen is omdat wij jou graag willen leren kennen en natuurlijk ook dat jij ons ook goed leert kennen.

 • Solliciteer bij PSfm icoon

  1 - Solliciteer

  Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Telefonische kennismaking PSfm icoon

  2 - Telefonische kennismaking

  Nikki Langemeijer, Recruitment Coördinator belt je op voor een kennismakingsgesprek.

 • Sollicitatie gesprek PSfm icoon

  3 - Het eerste sollicitatiegesprek

  Je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij PSfm. Het gesprek vindt plaats met Nina van der Voort, Project Manager en Nathalie Roerig, Operationeel Manager.

 • Korte disc test PSfm icoon

  4 - Assessment

  Ben jij akkoord met het arbeidsvoorwaardenvoorstel, dan volgt er een digitaal assessment en een IQ test.

 • Sollicitatie gesprek PSfm icoon

  5 - Het tweede sollicitatiegesprek

  Je wordt uitgenodigd voor het tweede sollicitatiegesprek waarbij wij het assessment bespreken. Dit gesprek vindt plaats met Nina van der Voort, Project Manager en Iris Jellema, Senior Project Coördinator. 

 • Werken bij PSfm Icoon

  6 - Werken bij PSfm

  Wanneer van beide kanten de gesprekken positief zijn verlopen en de arbeidsovereenkomst is getekend, heten wij je van harte welkom bij PSfm.

Pak
Deze baan wil ik!

Solliciteer nu

Interesse in de Project Assistent Vacature
en wil je voor dit geweldige bedrijf aan de slag?

Baan zoeken

Recruiter

(40 uur)
Lijkt het jou een uitdaging om voor ons de geschikte kandidaten te vinden voor opdrachtgevers zoals Nespresso, Samsung en Lay’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meewerk stagiair(e)

(32-40 uur)
Ben jij een echte duizendpoot met passie voor (social) media, e-mailmarketing en het creëren van verschillende datavisualisaties? Kom je dan bij ons verder ontwikkelen. Jij bent een volwaardig medewerker en krijgt de mogelijkheid om studieopdrachten uit te voeren.

Stagiair(e) Marketing & Communicatie studies

(40 uur)
Ben jij iemand die van koffie houdt en ben jij al een specialist in marketing en communicatie geworden? Durf jij de verantwoordelijkheid te nemen voor grote merken? Dan zoeken wij jou!