Op zoek naar een leuk (studenten) bijbaan?

Voor onze opdrachtgevers Lays, Corona, Nestlé, Red Bull en Jupiler zijn wij op zoek naar commerciële marketing promotors met lef en enthousiasme. Je werkt landelijk of regionaal in winkels, winkelcentra en op festivals, waarbij je verschillende producten aanbiedt, laat proeven en verkoopt. Als marketing promotor ben je verantwoordelijk voor het activeren van merken op een kwalitatieve en innovatieve manier.

Je bent de verbindende schakel tussen merk en consument en je vindt het een uitdaging om merkbeleving te creëren door producten te presenteren of wel te laten proeven met als doel het stimuleren van de verkoop van het product. Verder houd je nauwlettend de opgestelde key performance indicators (KPI’s) in de gaten. Je rapporteert de bevindingen en de reacties van de consumenten dagelijks in ons rapportagesysteem.

Waarom een bijbaan bij PSfm?

PSfm is een full-service fieldmarketingbureau voor het boosten van verkoop, merkbeleving en zichtbaarheid van producten en diensten. PSfm werkt voornamelijk voor A-merken als Nespresso, Red Bull, Samsung, AB Inbev, Sonos, PepsiCo & Nestlé. Met een creatief en strategisch team van 40 fieldmarketingspecialisten op het hoofdkantoor in Amstelveen en meer dan 1.200 (flex) medewerkers in het veld.