De

(studenten) bijbaan!

Op zoek naar een leuk (studenten) bijbaan?

Voor onze opdrachtgevers Lays, Corona, Nestlé, Red Bull en Jupiler zijn wij op zoek naar commerciële marketing promotors met lef en enthousiasme. Je werkt landelijk of regionaal in winkels, winkelcentra en op festivals, waarbij je verschillende producten aanbiedt, laat proeven en verkoopt. Als marketing promotor ben je verantwoordelijk voor het activeren van merken op een kwalitatieve en innovatieve manier.

Je bent de verbindende schakel tussen merk en consument en je vindt het een uitdaging om merkbeleving te creëren door producten te presenteren of wel te laten proeven met als doel het stimuleren van de verkoop van het product. Verder houd je nauwlettend de opgestelde key performance indicators (KPI’s) in de gaten. Je rapporteert de bevindingen en de reacties van de consumenten dagelijks in ons rapportagesysteem.

Altijd leuk..... omdat we kijken wat het beste bij jou past

Baan zoeken

Waarom een bijbaan bij PSfm?

PSfm is een full-service fieldmarketingbureau voor het boosten van verkoop, merkbeleving en zichtbaarheid van producten en diensten.

PSfm werkt voornamelijk voor A-merken als Nespresso, Red Bull, Samsung, AB Inbev, Sonos, PepsiCo & Nestlé. Met een creatief en strategisch team van 40 fieldmarketingspecialisten op het hoofdkantoor in Amstelveen en meer dan 1.200 (flex) medewerkers in het veld.

Alle veld vacatures

Promotiemedewerker AEG

(0-24 uur)
Wil jij graag jouw eigen uren bepalen? Ben jij iemand die graag klanten adviseert en enthousiasmeert over innovatieve producten? En heb jij ook nog affiniteit met stofzuigers?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Promotie medewerker

(0-24 uur)
Ben jij iemand die graag voor verschillende A-merken werkt? En wil jij de nieuwste producten promoten op festivals, beurzen en in supermarkten?

Sales Advisor – Samsung Experience store

(16-24 uur)
Kijk jij altijd vanuit het oogpunt van de klant en houd jij ervan om mensen te helpen met hun vragen? Solliciteer dan voor store manager in de nieuwste Samsung Experience Store!

Nespresso Coffee Advisor

(20 – 32 uur)
Ben jij overtuigd dat het juiste kopje koffie voor een ultiem genietmoment zorgt? En wil jij de Nespresso beleving en ervaring aan de consument geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Samsung Verkoopadviseur

(8-24 uur)
Als Samsung Verkoopadviseur ben jij het gezicht van de Samsung shop-in-shop in de Media Markt. Klanten kunnen dus bij jou terecht voor al hun vragen over de Samsung producten in jouw shop.

Samsung verkoopmedewerker Tablets / Telefonie

(38 uur)
Als Samsung verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de Samsung shop-in-shop in de Media Markt. Klanten kunnen dus bij jou terecht voor al hun vragen over de Samsung producten in jouw shop.

Samsung shop-in-shop manager TV / Audio

(20-38 uur)
Als Samsung shop-in-shop manager ben jij het gezicht van de Samsung shop-in-shop in de Media Markt. Klanten kunnen dus bij jou terecht voor al hun vragen over de Samsung producten in jouw shop.

Merchandiser

(0-40 uur)
Ben jij iemand die graag verschillende rijrondes rijdt, zijn handen uit de mouwen steekt en binnen een mum van tijd een display of een schap heeft omgebouwd? Dan zijn wij op zoek naar jou!