Vacature

Account Manager (32-40 uur)

Ter versterking van onze organisatie en wegens uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Account Manager.

Wat ga je doen?

Als Account Manager maak je onderdeel uit van een gedreven salesteam. Het is jouw taak om innovatieve resultaatgerichte fieldmarketing concepten aan te bieden aan A-merken. Je gaat hierbij actief op zoek naar new business kansen en besteedt aandacht aan de prospects die nieuwe strategische partners van PSfm kunnen worden. Maar ook aan het relatiebeheer en mogelijk uitbreiding van onze dienstverlening bij bestaande klanten. Door gebruik te maken van je eigen netwerk weet je op prettige wijze kennis te maken met beslissing nemers binnen die organisaties.

Het PSfm team

Het sales team bestaat in totaal uit 3 personen, waar jij er 1 van bent. Je rapporteert aan de Sales Manager Stanley Demmers.

Hoe ziet je dag eruit als Account Manager eruit?

Eenmaal op kantoor start je de dag met een heerlijke kop Nespresso koffie! Je inventariseert je werkzaamheden uit je email en handelt vragen direct af. Met het projectmanagement team heb je een brainstorm sessie over de vraagstukken en behoeftes van de opdrachtgever die je vervolgens omzet in een creatieve presentatie toegespitst op de wensen. Na de gezamenlijke lunch in onze kantine stap je in de auto om PSfm voor te stellen bij een prospect. Als je weer terug bent op kantoor maak je een bezoekverslag, verwerkt dit in ons CRM systeem en noteert daar gelijk de rest van jouw salesactiviteiten in van vandaag en leest meteen de tender door waar je morgen mee aan de slag gaat.

Wat krijg je van ons?

 • Een salaris passend bij jouw werkervaring;

 • Ontwikkelingsmogelijkheden om in jouw loopbaan te kunnen groeien;

 • Bij behaald bedrijfsresultaat een bonusuitkering;

 • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder: een auto met tankpas, smartphone en laptop van de zaak, 26 vakantiedagen en een pensioenregeling;

 • Een prettige en informele club van enthousiaste mensen waar ambitie wordt beloond.

Wat vragen wij van je?

 • HBO-niveau; verkregen door opleiding of werkervaring;

 • 1 tot 2 jaar succesvolle commerciële ervaring;

 • Sterk in het opbouwen en verstevigen van lange termijn relaties;

 • Ontwikkelde feeling met Fieldmarketing ;

 • Beheersen van de Engelse taal en MS Office;

 • De volgende competenties: cijfermatig en commercieel inzicht, stressbestendig, zelfstandig, doorzetter, leergierig, onderhandelen, probleemoplossend vermogen en prioriteiten stellen.

Bedrijfsprofiel

PSfm is een full-service fieldmarketingbureau voor het boosten van verkoop, merkbeleving en zichtbaarheid van producten en diensten. PSfm werkt voornamelijk voor A-merken als Nespresso, Samsung, Sonos, PepsiCo & Nestlé. Met een creatief en strategisch team van 40 fieldmarketingspecialisten op het hoofdkantoor in Amstelveen en meer dan 1.200 (flex)medewerkers in het veld.

Onze medewerkers en zo dus ook onze Account Manager kenmerken zich door the Big 5 van PSfm namelijk; Lef, Flexibiliteit, Out-of-the Box denken, Nieuwsgierigheid en Afspraak is Afspraak.

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

In het sollicitatieproces doorloop je een aantal stappen en dat vergt tijd. De reden dat wij dit doen is omdat wij jou graag willen leren kennen en natuurlijk ook dat jij ons ook goed leert kennen.

 • Solliciteer bij PSfm icoon

  1 - Solliciteer

  Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Telefonische kennismaking PSfm icoon

  2 - Telefonische kennismaking

  Stanley Demmers, Sales Manager, belt je op voor een kennismakingsgesprek.

 • Sollicitatie gesprek PSfm icoon

  3 - Het eerste sollicitatiegesprek

  Je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij PSfm. Het gesprek vindt plaats met Stanley Demmers, Sales Manager en Nadine Boons, Account Manager. Bij een positief resultaat volgt binnen enkele dagen een arbeidsvoorwaardenvoorstel.

 • Korte disc test PSfm icoon

  4 - Assessment

  Ben jij akkoord met het arbeidsvoorwaardenvoorstel, dan volgt er een digitaal assessment en een IQ test.

 • Sollicitatie gesprek PSfm icoon

  5 - Het tweede sollicitatiegesprek

  Je wordt uitgenodigd voor het tweede sollicitatiegesprek waarbij wij het assessment bespreken. Dit gesprek vindt plaats met Kees Wolswinkel, Managing Director en Jeroen Rijsdam, Commercial Director.

 • Werken bij PSfm Icoon

  6 - Werken bij PSfm

  Wanneer van beide kanten de gesprekken positief zijn verlopen en de arbeidsovereenkomst is getekend, heten wij je van harte welkom bij PSfm.

Pak
Deze baan wil ik!

Solliciteer nu

Deel je onze passie voor fieldmarketing
en wil je voor dit geweldige bedrijf aan de slag?

Baan zoeken

Administratief Medewerker

(24 uur)
Ter versterking van onze organisatie en wegens uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Administratief Medewerker.

Project Coördinator

(40 uur)
Ben jij tijdens je studie al een specialist in marketing en communicatie geworden? Vind jij het een uitdaging om de verantwoordelijkheid te nemen voor grote merken als Samsung, Corona, Leffe Bier of Lay’s? Dan zoeken wij jou!

Financieel Administratief Medewerker

(32-40 uur)
Heb jij lef, een afgeronde financiële opleiding en kun jij goed zelfstandig werken (binnen een leuk team)? Dan ben jij mogelijk die nieuwe collega die wij zoeken!

Intercedent Fieldmarketing

(16-32 uur)
Lijkt het jou een uitdaging om voor ons de geschikte kandidaten te vinden voor opdrachtgevers zoals Nespresso, Samsung en Lay’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Project Coördinator Nespresso

(40 uur)
Gaat jouw hartje harder kloppen van een dynamische werkomgeving met verschillende werkzaamheden? Dan pas jij perfect in onze team!

HR Coördinator

(32-40 uur)
Ben jij een daadkrachtige HR Coördinator die floreert in een dynamische omgeving? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe collega!

Meewerk stagiair(e)

(32-40 uur)
Ben jij een echte duizendpoot met passie voor (social) media, e-mailmarketing en het creëren van verschillende datavisualisaties? Kom je dan bij ons verder ontwikkelen. Jij bent een volwaardig medewerker en krijgt de mogelijkheid om studieopdrachten uit te voeren.

Stagiair(e) Marketing & Communicatie studies

(40 uur)
Ben jij iemand die van koffie houdt en ben jij al een specialist in marketing en communicatie geworden? Durf jij de verantwoordelijkheid te nemen voor grote merken? Dan zoeken wij jou!