Vacature

Financieel administratief medewerker
(32-40 uur)

Ter versterking van onze organisatie en wegens uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Financieel Administratief Medewerker.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt onze Financial Controller. Naast de financiële administratie, speel je een actieve rol bij de inkoopactiviteiten en heb je een rol bij de projecten, maandafsluitingen, debiteuren en crediteuren. Ook boek je loonjournaalposten en declaraties en beheer je de BTW aangiften.

Het PSfm team

Het Finance team bestaat in totaal uit 2 personen, waar jij er 1 van bent. Je rapporteert aan de Financial Controller Mishka Schalkwijk. Samen met Mishka ben je verantwoordelijk voor de gehele administratie van PSfm.

Hoe ziet je dag als Financieel Administratief Medewerker eruit?

Eenmaal op kantoor start je de dag met een heerlijke kop Nespresso koffie! Je inventariseert je werkzaamheden uit je email en handelt vragen direct af. Vervolgens lees je de inkomende facturen in, boekt deze in AFAS Financieel en bereid je de betalingen voor. Je stelt bij waar nodig en je checkt of alle inkooporders afgehandeld zijn. Daarna controleer je de projectadministratie en stel je een rapportage op voor een projectteam.

Wat krijg je van ons?

 • Een salaris tussen de € 2.000,- en € 2.500,- afhankelijk van jouw werkervaring.

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 • Ontwikkelingsmogelijkheden om persoonlijk in jouw loopbaan te kunnen groeien.

 • Bij behaald bedrijfsresultaat een bonusuitkering.

 • 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

 • Een prettige en informele club van enthousiaste mensen waar ambitie wordt beloond.

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde financiële opleiding op MBO/HBO niveau.

 • Kennis van AFAS of soortgelijke financiële applicaties is een pré.

 • Accuratesse.

 • Snel kunnen schakelen tussen onze diverse projecten en opdrachtgevers.

 • Enthousiasme.

Bedrijfsprofiel

PSfm is een full-service fieldmarketingbureau voor het boosten van verkoop, merkbeleving en zichtbaarheid van producten en diensten. PSfm werkt voornamelijk voor A-merken als Nespresso, Samsung, Sonos, PepsiCo & Nestlé. Met een creatief en strategisch team van 40 fieldmarketingspecialisten op het hoofdkantoor in Amstelveen en meer dan 1.200 (flex)medewerkers in het veld.

Onze medewerkers en zo dus ook onze Financieel Administratief Medewerker kenmerken zich door the Big 5 van PSfm namelijk; Lef, Flexibiliteit, Out-of-the Box denken, Nieuwsgierigheid en Afspraak is Afspraak.

Hoe word jij onze nieuwe collega?

In het sollicitatieproces doorloop je een aantal stappen en dat vergt tijd. De reden dat wij dit doen is omdat wij jou graag willen leren kennen en natuurlijk ook dat jij ons ook goed leert kennen.

 • Solliciteer bij PSfm icoon

  1 - Solliciteer

  Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Telefonische kennismaking PSfm icoon

  2 - Telefonische kennismaking

  Mattijs Busman, onze HR Business Partner, belt je op voor een kennismakingsgesprek.

 • Sollicitatie gesprek PSfm icoon

  3 - Het eerste sollicitatiegesprek

  Je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij PSfm. Het gesprek vindt plaats met Kees Wolswinkel, Managing director en Mishka Schalkwijk, Financial Controller. Bij een positief resultaat volgt binnen enkele dagen een arbeidsvoorwaardenvoorstel.

 • Korte disc test PSfm icoon

  4 - Assessment

  Ben jij akkoord met het arbeidsvoorwaardenvoorstel, dan volgt er een digitaal assessment en een IQ test.

 • Sollicitatie gesprek PSfm icoon

  5 - Het tweede sollicitatiegesprek

  Je wordt uitgenodigd voor het tweede sollicitatiegesprek waarbij wij het assessment bespreken. Dit gesprek vindt plaats met Jeroen Rijsdam, Commercial director en Mattijs Busman, HR Business Partner.

 • Werken bij PSfm Icoon

  6 - Werken bij PSfm

  Wanneer van beide kanten de gesprekken positief zijn verlopen en de arbeidsovereenkomst is getekend, heten wij je van harte welkom bij PSfm.

Pak
Deze baan wil ik!

Solliciteer nu

Deel je onze passie voor fieldmarketing
en wil je voor PSfm aan de slag?

Baan zoeken

Field Manager Samsung

Vacature Field Manager Samsung (40 uur) Ben jij een echte people manager? Heb je veel ervaring met verkoop in winkels van telecom producten? Vind jij het een uitdaging om een groot team nog beter te maken? Dan zoeken wij jou! Wie ben jij? Wie bij Samsung werkt, is daar trots op. Je hebt affiniteit met…

Project Assistent

(24 uur)
Ter versterking van onze organisatie en wegens uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Project Assistent.

Project Coördinator Retail

(40 uur)
Ben jij tijdens je studie al een specialist in marketing en communicatie geworden? Vind jij het een uitdaging om de verantwoordelijkheid te nemen voor grote merken als Samsung, Corona, Leffe Bier of Lay’s? Dan zoeken wij jou!

Recruiter

(16-32 uur)
Lijkt het jou een uitdaging om voor ons de geschikte kandidaten te vinden voor opdrachtgevers zoals Nespresso, Samsung en Lay’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meewerk stagiair(e)

(32-40 uur)
Ben jij een echte duizendpoot met passie voor (social) media, e-mailmarketing en het creëren van verschillende datavisualisaties? Kom je dan bij ons verder ontwikkelen. Jij bent een volwaardig medewerker en krijgt de mogelijkheid om studieopdrachten uit te voeren.

Stagiair(e) Marketing & Communicatie studies

(40 uur)
Ben jij iemand die van koffie houdt en ben jij al een specialist in marketing en communicatie geworden? Durf jij de verantwoordelijkheid te nemen voor grote merken? Dan zoeken wij jou!