Vacature

Field Manager Samsung (40 uur)

Ben jij een echte people manager? Heb je veel ervaring met verkoop in winkels van telecom producten? Vind jij het een uitdaging om een groot team nog beter te maken? Dan zoeken wij jou!

Wie ben jij?

Wie bij Samsung werkt, is daar trots op. Je hebt affiniteit met de markt en de omgeving van onze klanten met een sterke interesse in telecom (Android) en de trends en ontwikkelingen binnen ons verkoopkanaal. Je bent een organisatietalent en pakt graag verschillende projecten op. Je bent in staat om meerdere projecten en grote teams te overzien. Waarbij je in staat bent om de langere termijn visie te formuleren, te sturen op de midden lange termijn en te handelen op korte termijn uitdagingen. Je bent in staat om snel te kunnen schakelen en situaties te prioriteren. Wat is urgent? Wat is belangrijk? Je haalt er energie uit om mensen beter te maken, te motiveren en te stimuleren. Groei van de mensen in je team is voor jou de drijfveer. Je houd er van om zelfstandig te werken, maar weet er tegelijkertijd voor om alle belanghebbenden op de hoogte te houden van je plannen en mee te krijgen voor je ideeën. Ervaring met een bedrijf dat het hoofdkantoor heeft in Azië is een pre.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het ShopInShop team van Samsung (>30FTE);

 • Je bent verantwoordelijk voor het Promoter team van Samsung (>60PTE);

 • Je rapporteert direct aan Samsung en stuurt een team aan van 2 Project Managers;

 • Je bent continu op zoek naar verbeteringen in de operatie en de manier van werken;

 • Je zorgt ervoor dat alle betrokkenen op de hoogte zijn van alle projecten;

 • Je maakt evaluaties, creëert nieuwe ideeën en komt met out of the box voorstellen.

 • Doorgroei mogelijkheden richting andere functies binnen Samsung.

Hoe ziet je dag eruit als Field Manager?

Je werkt gemiddeld 3 dagen per week op kantoor bij Samsung Nederland op Schiphol, 1 dag op kantoor bij PSfm in Amstelveen en 1 dag ben je onderweg om je teams in het veld te bezoeken. Iedere dag is anders. Je werkt aan de strategie, het beheren van de lopende projecten en het managen van de teams en aansturen van de beide Project Managers. Je werkt zelfstandig en taakgericht, waarbij je gedurende de dag continue contact hebt met je team.  Als Field Manager ben je verantwoordelijk voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van de mensen in je teams en voor het behalen van de gestelde doelstellingen. Je hebt focus op de mensen in het veld met als doel een perfecte executie op de winkelvloer: Retail Excellence, hoge NPS en maximaliseren van de premium Sell-Out van Samsung  Je werkt veel samen met de Field Manager Indirect en de Training Project Manager van Samsung. Je zorgt ervoor dat alle activiteiten met elkaar zijn afgestemd en volgens afgesproken processen verlopen. Je zorgt voor een systeem waarbij alle details snel inzichtelijk zijn, maar houd de hoofdlijn in de gaten.  Verder werk je samen met diverse Account Managers en Trade Marketeers waarbij je elkaar voorziet van informatie vanuit het veld en bijpraat over de lopende projecten. Binnen Samsung rapporteer je aan de Sr. Retail Operations Manager voor Telecom.

Wat krijg je van ons?

 • Een marktconform salaris;

 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;

 • Een bonus per kwartaal, op basis van KPI’s;

 • Leaseauto;

 • Altijd de nieuwste telefoon, tablet, wearable en een laptop;

 • Uitgebreid L&D en coaching programma (op maat);

 • Doorgroeimogelijkheden binnen Samsung.

Wat vragen wij van je?

 • HBO-werk en denkniveau;

 • Affiniteit met Samsung, Marketing en Sales;

 • Opleidingsrichting: HRM, Communicatie of Psychologie;

 • 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in retail en/of telecom;

 • Je voelt je thuis in een internationale (Aziatische) werk omgeving;

 • People first, je bent gedreven in het verhogen van de competenties van ieder individu;

 • Ondernemend, je neemt graag initiatief en je bent assertief;

 • Flexibiliteit, snel kunnen schakelen qua werkzaamheden en werkplek;

 • Goede vaardigheden in MS office en in bezit van een rijbewijs;

 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels.

Bedrijfsprofiel

Samsung Electronics Benelux inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Samsung is toonaangevend in de wereld van onder andere TV’s, smartphones, huishoudelijke apparaten, medische apparatuur en LED-oplossingen. Als één van de wereldleiders op het gebied van elektronica, is Samsung een dynamisch en innovatief bedrijf waarbij zeer gedreven en getalenteerde medewerkers de sleutel van het succes zijn. Bij Samsung zijn wij bezig steeds weer nieuwe, creatieve oplossingen te bedenken voor de verschillende uitdagingen die een leidende positie in een zeer concurrerende markt met zich meebrengt.

 

PSfm is een full-service fieldmarketingbureau voor het boosten van verkoop, merkbeleving en zichtbaarheid van producten en diensten. PSfm werkt voornamelijk voor A-merken als Nespresso, Samsung, PepsiCo en Nestlé. Met een creatief en strategisch team van 40 fieldmarketingspecialisten op het hoofdkantoor in Amstelveen en meer dan 1.200 (flex)medewerkers in het veld. Onze medewerkers kenmerken zich door the Big 5 van PSfm namelijk; Lef, Flexibiliteit, Out-of-the Box denken, Nieuwsgierigheid en Afspraak is Afspraak.

Hoe word jij onze nieuwe collega?

In het sollicitatieproces doorloop je een aantal stappen en dat vergt tijd. De reden dat wij dit doen is omdat wij jou graag willen leren kennen en natuurlijk ook dat jij ons ook goed leert kennen.

 • Solliciteer bij PSfm icoon

  1 - Solliciteer

  Vertel ons in je motivatiebrief waarom je voor Samsung wilt werken en waarom je geschikt denkt te zijn voor deze functie. Uiteraard ontvangen we ook graag jouw CV.

 • Telefonische kennismaking PSfm icoon

  2 - Telefonische kennismaking

  Gerlof Smit, Samsung recruiter vanuit PSfm belt je op voor een kennismakingsgesprek.

 • Sollicitatie gesprek PSfm icoon

  3 - Het eerste sollicitatiegesprek

  Je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij PSfm en gaat in gesprek met Gerlof Smit en Jochem op der Heijde, Field Manager Samsung.

 • Korte disc test PSfm icoon

  4 - Assessment

  Ben jij akkoord met het arbeidsvoorwaardenvoorstel, dan volgt er een digitaal assessment en een IQ test.

 • Sollicitatie gesprek PSfm icoon

  5 - Het tweede sollicitatiegesprek

  Voorafgaand aan dit gesprek maak je een online assessment, waarna je in gesprek gaat met Ferry Konter, Sr. Retail Operations Manager Samsung en Jeroen Rijsdam, Commercial Director PSfm.

 • Werken bij PSfm Icoon

  6 - Werken bij PSfm

  Nadat we de arbeidsvoorwaarden met elkaar hebben doorgenomen en het contract is ondertekend, start je met je onboarding bij Samsung. Welkom bij Samsung en PSfm!

Pak
Deze baan wil ik!

Solliciteer nu

Deel je onze passie voor fieldmarketing
en wil je voor dit geweldige bedrijf aan de slag?

Baan zoeken

Andere Kantoor vacatures

Project Assistent

(24 uur)
Ter versterking van onze organisatie en wegens uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Project Assistent.

Project Coördinator Retail

(40 uur)
Ben jij tijdens je studie al een specialist in marketing en communicatie geworden? Vind jij het een uitdaging om de verantwoordelijkheid te nemen voor grote merken als Samsung, Corona, Leffe Bier of Lay’s? Dan zoeken wij jou!

Financieel Administratief Medewerker

(32-40 uur)
Heb jij lef, een afgeronde financiële opleiding en kun jij goed zelfstandig werken (binnen een leuk team)? Dan ben jij mogelijk die nieuwe collega die wij zoeken!

Recruiter

(16-32 uur)
Lijkt het jou een uitdaging om voor ons de geschikte kandidaten te vinden voor opdrachtgevers zoals Nespresso, Samsung en Lay’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meewerk stagiair(e)

(32-40 uur)
Ben jij een echte duizendpoot met passie voor (social) media, e-mailmarketing en het creëren van verschillende datavisualisaties? Kom je dan bij ons verder ontwikkelen. Jij bent een volwaardig medewerker en krijgt de mogelijkheid om studieopdrachten uit te voeren.

Stagiair(e) Marketing & Communicatie studies

(40 uur)
Ben jij iemand die van koffie houdt en ben jij al een specialist in marketing en communicatie geworden? Durf jij de verantwoordelijkheid te nemen voor grote merken? Dan zoeken wij jou!