Vacature

Financial Controller met een business drive (32 - 40 uur)

Ter versterking van onze organisatie en wegens uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een ervaren Financial Controller.

Missie

 • Meebouwen aan een organisatie die volop in ontwikkeling is door allereerst zorg te dragen voor een goede financiële verslaglegging om vervolgens te bouwen aan een meer business gerichte invulling van de financiële afdeling, waarbij oog is voor efficiency verbeteringen en kostenbesparingen.

Je bent verantwoordelijk voor een optimaal inzicht in de financiële processen in de organisatie. Je bent het  eerste aanspreekpunt voor de directie. Samen met een administratief medewerker vorm je het financiële hart van de organisatie. Je denkt actief mee hoe de financiële processen efficiënter kunnen verlopen. Je houdt ervan om inzichtelijke maand- en kwartaalrapportages op te stellen voor het management. Naast de financiële verslaglegging, speel je een actieve rol bij de inkoopactiviteiten en heb je een controlerende rol bij de projecten, die voor klanten worden uitgevoerd. Je bouwt graag relevante dashboards en rapportages, zowel voor het management als voor klanten. Je neemt deel aan diverse interne overleggen, zoals management team vergaderingen, project besprekingen, budget besprekingen, et cetera.

Het PSfm team

Het Finance team bestaat in totaal uit 2 personen, waarvan jij er 1 van bent. Als eindverantwoordelijke ben je het eerste aanspreekpunt voor je collega’s en de Managing Director, Kees Wolswinkel. Met je collega Nordin ben je samen verantwoordelijk voor de gehele administratie van PSfm en de tot de groep behorende entiteiten.

Hoe ziet je dag eruit?

Eenmaal op kantoor start je de dag met een heerlijke kop Nespresso koffie! Je inventariseert je werkzaamheden uit je email en handelt vragen direct af. Vervolgens bereid je de betalingen voor en monitor je het proces van facturatie. Je stelt bij waar nodig en je checkt of alle inkooporders afgehandeld zijn. Daarna controleer je de projectadministratie en bereid je een meeting voor met de projectteams.

Wat krijg je van ons?

 • Een marktconform salaris.Fulltime of parttime functie (32 – 40 uur).

 • Ontwikkelingsmogelijkheden om persoonlijk in jouw loopbaan te kunnen groeien.

 • Bij behaald target bedrijfsresultaat een bonusuitkering.

 • 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

 • Pensioenregeling.

 • Reiskostenvergoeding.

 • Een prettige en informele werksfeer.

 • Je gaat deel uitmaken van enthousiaste club mensen waar ambitie wordt beloond.

Je bent bekend met:

 • • Opstellen van maand- en kwartaalrapportages en P&L rapportages voor de directie en het management.

 • Opstellen van de jaarrekeningen van de 9 BV’s.

 • Opstellen en analyseren van business (management) rapportages.

 • Mede-opstellen van KPI’s.

 • Het analyseren en rapporteren van eventuele afwijkingen ten opzichte van forecasts en planning.

 • Beheren en optimaliseren van de AO/IC-processen.

 • Het begeleiden van inkoopprocessen; het voeren van contactmanagement en onderhandelen met leveranciers.

 • Het voeren van projectadministraties en het opstellen van rapportages voor klanten.

 • Toezicht houden op het facturatieproces en het daarbij behorende debiteurenbeheer.

 • Excel; kennis van AFAS of soortgelijke financiële applicaties is een pré.

  Voer hier de beschrijving toe.

Bedrijfsprofiel

PSfm is een full-service fieldmarketingbureau voor het boosten van verkoop, merkbeleving en zichtbaarheid van producten en diensten. PSfm werkt voornamelijk voor A-merken als Nespresso, Samsung, Philip Morris Holland, Sonos, PepsiCo & Nestlé. Met een creatief en strategisch team van 40 fieldmarketingspecialisten op het hoofdkantoor in Amstelveen en meer dan 1.200 (flex)medewerkers in het veld.

Onze medewerkers kenmerken zich door the Big 5 van PSfm namelijk; Lef, Flexibiliteit, Out-of-the Box denken, Nieuwsgierigheid en Afspraak is Afspraak.

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

In het sollicitatieproces doorloop je een aantal stappen en dat vergt tijd. De reden dat wij dit doen is omdat wij jou graag willen leren kennen en natuurlijk ook dat jij ons ook goed leert kennen.

 • Solliciteer bij PSfm icoon

  1 - Solliciteer

  Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Telefonische kennismaking PSfm icoon

  2 - Telefonische kennismaking

  Yvette van der Vliet, onze externe recruiter, belt je op voor een kennismakingsgesprek.

 • Sollicitatie gesprek PSfm icoon

  3 - Het eerste sollicitatiegesprek

  Je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij PSfm. Het gesprek vindt plaats met Kees Wolswinkel, Managing director, Natella Babajan, Finance & Supply Officer of Nordin Moorman, Finance & Support Specialist. Bij een positief resultaat volgt binnen enkele dagen een arbeidsvoorwaardenvoorstel.

 • Korte disc test PSfm icoon

  4 - Assessment

  Ben jij akkoord met het arbeidsvoorwaardenvoorstel, dan volgt er een digitaal assessment en een IQ test.

 • Sollicitatie gesprek PSfm icoon

  5 - Het tweede sollicitatiegesprek

  Je wordt uitgenodigd voor het tweede sollicitatiegesprek waarbij wij het assessment bespreken. Dit gesprek vindt plaats met Jeroen Rijsdam, Commercial director en Marjoleine Tressel, HR Business Partner.

 • Werken bij PSfm Icoon

  6 - Werken bij PSfm

  Wanneer van beide kanten de gesprekken positief zijn verlopen en de arbeidsovereenkomst is getekend, heten wij je van harte welkom bij PSfm.

Pak
Deze baan wil ik!

Solliciteer nu

Deel je onze passie voor fieldmarketing
en wil je voor dit geweldige bedrijf aan de slag?

Baan zoeken

HR Assistent

32 – 40 uur
Ben jij een daadkrachtige HR Assistent die floreert in een dynamische omgeving? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe collega!

Project Coördinator Logistiek

40 uur
Ben jij op je best in een dynamische logistieke omgeving en een echte aanpakker met administratieve skills? Kun je snel schakelen tussen administratieve- en operationele taken? Dan zoeken wij jou!

Meewerkstagiair(e)

Ben jij een echte duizendpoot met passie voor (social) media, e-mailmarketing en het creëren van verschillende datavisualisaties? Kom je dan bij ons verder ontwikkelen. Jij bent een volwaardig medewerker en krijgt de mogelijkheid om studieopdrachten uit te voeren.

Stagiair Marketing & Communicatie studies

(40 uur)
Ben jij iemand die van koffie houdt en ben jij al een specialist in marketing en communicatie geworden? Durf jij de verantwoordelijkheid te nemen voor grote merken? Dan zoeken wij jou!