Vacature

Samsung Service Ambassador (40 uur)

Heb je interesse in service vraagstukken en denk je van nature in het uitdragen van kwaliteit vanuit een klantperceptie?
Solliciteer dan op de functie van Samsung Service Ambassador.

Wat ga je doen?

 • In deze buitendienstfunctie til je de service van Samsung naar het allerhoogste niveau.

 • Je doel is om een aanzienlijk voordeel te bewerkstelligen ten opzichte van de concurrenten van Samsung.

 • Samsung heeft in het land een groot aantal Samsung Service locaties. Dit zijn locaties waar de Samsung eindklanten naar toe gaan voor een consult of reparatie van hun niet werkende mobiel of tablet. Als Ambassador ben jij de gesprekspartner voor deze locaties en manage jij deze locaties op kwaliteit, snelheid en klant tevredenheid.

 • Dit doe je o.a. door op wekelijke basis de locaties te bezoeken, analyseren en te bespreken wat er mogelijk verbeterd kan worden.

 • Al jouw bevindingen en analyses overleg je vervolgens op wekelijkse basis met het Samsung Service Management.

Hoe ziet jouw dag eruit als Service Ambassador?

Het grootste onderdeel van jouw functie als Service Ambassador voor Samsung is het bezoeken van de service locaties. Afhankelijk van de grootte en de urgentie van de locatie bepaal jij zelf de intensiteit van je bezoeken.

Je bent dus veel op pad. In de auto neem je de tijd om je rustig voor te bereiden op de bezoeken. Kwaliteit, snelheid en klanttevredenheid zijn de onderwerpen die jij in elk gesprek aan bod laat komen. Een goede voorbereiding is dus absoluut gewenst.

De service monteur die je gaat bezoeken streeft de beste kwaliteit na en neemt daar ook wat ruimer de tijd voor. Aan jou de taak ook deze monteur vandaag mee te krijgen om snelheid hoger op de agenda te krijgen. Doordat je erg technisch bent onderlegd spreek je dezelfde taal en kun je daarom deze monteur ook meekrijgen in jouw ambitieus gestelde doelen.

De volgende ochtend is één van je twee vaste ochtenden op het Samsung hoofdkantoor. Hier deel jij je kennis, de cijfers en spar je met collega’s om continue het beste uit je zelf te halen. De afspraak voor morgen heb je al eerder voorbereid dus je kunt na je laatste afspraak met een gerust gevoel naar huis. De dag sluit je dus goed af en daardoor kun je thuis verdient genieten van je favoriete serie en je nieuwe Samsung Soundbar.

Het Samsung team

Het team bestaat uit twee voltijd Service Ambassadors, je bent daarnaast onderdeel van het Samsung Service Management team die vanuit Samsung HQ werken op Schiphol.

Het Samsung team op het kantoor van PSfm bestaat uit Project Manager Patrick van den Bergh, Project Coördinatoren Mylène en Vincent en HR Coördinator Gerlof.

Team PSfm Werken bij Samsung

Wat krijg je van ons?

 • Een bruto startsalaris tussen € 2.000,00 en € 2.200,00 o.b.v. 40 uur.

 • Trainingen om je persoonlijk te ontwikkelen.

 • 20 vakantiedagen.

 • Een zeer gemotiveerd team in het veld alsmede op kantoor.

 • Een netwerk van Samsung service locaties waar jij verantwoordelijk voor bent.

 • Doorgroeimogelijkheden binnen het project Samsung of intern binnen PSfm.

 • Een bonusregeling.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent communicatief sterk en kan op projectmatige wijze werken.

 • Je denkt in mogelijkheden en daardoor stel jij je altijd flexibel op.

 • Je hebt ervaring met procesbewaking en het werken met diverse systemen.

 • Je bent thuis in de telecom markt, het aanbod en product specifiek ben je op de hoogte van technische benamingen en functionaliteiten.

 • Je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van; commerciële economie of technische bedrijfskunde.

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

In het sollicitatieproces doorloop je aantal stappen en dat vergt tijd, de reden dat wij dit doen is omdat wij jou graag willen leren kennen en natuurlijk ook dat jij ons goed leert kennen.

 • Solliciteer bij PSfm icoon

  1 - Solliciteer bij PSfm

  Bedankt voor je sollicitatie! We bellen je zo snel mogelijk voor een kennismakingsgesprek.

 • Telefonische kennismaking PSfm icoon

  2 - Telefonische kennismaking

  Gerlof, onze HR Coördinator belt je op om kennis te maken.

 • Sollicitatie gesprek PSfm icoon

  3 - Het eerste sollicitatiegesprek

  Je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij PSfm en gaat in gesprek met Vincent, Project Coördinator van Samsung.

 • Sollicitatie gesprek PSfm icoon

  4 - Het tweede sollicitatiegesprek

  Je gaat op gesprek op het hoofdkantoor van Samsung. Dit gesprek zal je voeren met de Retail Manager van Samsung en Project Manager Patrick van de Bergh van PSfm.

 • Werken bij PSfm Icoon

  5 - Welkom bij PSfm!

  Nadat we de arbeidsvoorwaarden met elkaar hebben doorgenomen en het contract is ondertekend, ga je starten in het team van Samsung. Welkom bij PSfm!

Pak
Deze baan wil ik!

Solliciteer nu

Deel je onze passie voor Samsung
en wil je voor dit geweldige merk aan de slag?

Baan zoeken

Samsung Sales Advisor

(8 – 24 uur)
Als Samsung Sales Advisor ben jij het gezicht van de Samsung shop-in-shop in de Media Markt. Klanten kunnen dus bij jou terecht voor al hun vragen over de Samsung producten in jouw shop.

Samsung shop-in-shop manager Tablets/Telefonie

(38 uur)
Als Samsung shop-in-shop manager ben jij het gezicht van de Samsung shop-in-shop in de Media Markt. Klanten kunnen dus bij jou terecht voor al hun vragen over de Samsung producten in jouw shop.

Samsung shop-in-shop manager TV/Audio

(20 uur)
Als Samsung shop-in-shop manager ben jij het gezicht van de Samsung shop-in-shop in de Media Markt. Klanten kunnen dus bij jou terecht voor al hun vragen over de Samsung producten in jouw shop.