Het

werk voor Nespresso

Jij bent...

 • Communicatief sterk.

 • Een echte koffieliefhebber.

 • Niet bang om op mensen af te stappen.

 • Goed in het overtuigen van anderen.

 • Flexibel inzetbaar.

 • Loyaal.

Werken bij Nespresso eigenschappen

Waarom werken bij Nespresso?

Omdat je...

 • Gecertificeerde trainingen krijgt om een echte koffie expert te worden.

 • Een uitdagende, zelfstandige baan hebt met veel klantcontact.

 • Prestaties beloond worden (incentive programma & doorgroei).

 • Door trainingen een echte sales expert gaat worden.

 • Coaching on the job krijgt.

En..... omdat het gewoon super leuk is!

Baan zoeken
Ninette Psfm - Werken bij Nespresso

Ninette over haar werk bij Nespresso

Mijn naam is Ninette, ik ben 22 jaar en werk nu ongeveer 4 jaar voor Nespresso als Coffee Advisor. Psfm is een ontzettend leuk bedrijf om voor te werken! Het team op kantoor is erg hecht en ik heb goed contact met ze. Daarnaast heb ik leuke collega’s in het veld, die ik regelmatig zie op een van de trainingen of borrels.

Tijdens mijn werk sta ik meestal alleen in de Nespresso corner, maar er zijn altijd collega’s van de BCC of Media Markt, dat maakt het erg gezellig. Er zijn veel elementen die mijn werk heel leuk maken, de diversiteit is er één. Zo heb ik door de jaren heen al heel wat verschillende kopjes koffie mogen bereiden, ken ik natuurlijk alle aroma profielen uit mijn hoofd en heb ik met iedere klant weer een ander gesprek.

De persoonlijke manier van verkopen bij Nespresso vind ik fijn, dat extra stukje service bied ik graag aan.

Ik geniet in het bijzonder van de vele promoties die wij hebben, dit geeft ons een extra reden om te focussen op het Nespresso concept in plaats van puur de verkoop. De leukste momenten die ik tijdens mijn werk heb meegemaakt waren de expositie van de Boer & de Boer en het bezoek van de directie van Nespresso.

Elke werkdag is anders, maar ze zijn altijd leuk en vol met cafeïne!

Nespresso Coffee Advisor

(16 – 24 uur)
Ben jij overtuigd dat het juiste kopje koffie voor een ultiem genietmoment zorgt? En wil jij de Nespresso beleving en ervaring aan de consument geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Nespresso Coffee Advisor

(20 – 32 uur)
Ben jij overtuigd dat het juiste kopje koffie voor een ultiem genietmoment zorgt? En wil jij de Nespresso beleving en ervaring aan de consument geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Nespresso Coffee Advisor

(24 – 40 uur)
Ben jij overtuigd dat het juiste kopje koffie voor een ultiem genietmoment zorgt? En wil jij de Nespresso beleving en ervaring aan de consument geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!